Cvećara Subotica

794257
794251
794258
794291

Previous
Next

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Online cvećara Subotica dostava cveća na adresu. Najbrža dostava cveća u Subotici. Dostavu cveća u Subotici vršimo 7 dana u nedelji 365 dana u godini.Vaša cvećara Subotica.

Cvećara Subotica

Cvećara SuboticaCvećara Subotica vrši dostavu cveća na adresu po želji kupca. Mi smo online cvećara koja će za Vas izvršiti dostavu svežih buketa. 

Cvećara Subotica dostava prelepih cvetnih aranžmana na adresu po vašoj želji. Cvećara Subotica sa online narudžbom i brzom i kvalitetnom dostavom svežih buketa i poklona u Subotici je odličan način da nekome ulepšate dan.

Cvećara Subotica profesionalno obavlja dostavu cveća i buketa u Subotici i okolinu kao i u celoj Srbiji .

Dostavu cveća u Subotici radimo tokom cele godine 365 dana u godini , putem online usluge naručivanja bukete i cveće možete naručiti u svakom trenutku iz bilo kog dela sveta

Dostava cveća u Subotici

online cvećaraVaša najdraža Cvećara Subotica potrudit će se da svaki vaš bitan trenutak kao i vama dragih osoba ostane u najlepšem sećanju ispunjen u bojama prelepih cvetova.Dostava je besplatna a diskrecija je zagarantovana uvek ukoliko vi ne tražite drugačije.

Našu uslugu dostave cveća  u Subotici možete da koristite svakodnevno bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili  naše usluge  koristiti u poslovne svrhe. Takođe pored dostave cveća uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima.

Trenutno u Cvećari Subotica imamo u ponudi bukete sa bombonjerom i malim medvedićem koji će raznežiti i najtvrđa srca.Naše usluge su odličan način da nekome iskažete ljubav ili poštovanje.

Dostavu cveća u Subotici radimo na svim lokacijama kako na kućnu adresu tako i na adresu kompanija.

                              Dostava venaca u Subotica

poezija

Naša specijalna usluga u najtežim trenutcima je isporuka cveća na groblja i sprovode.

U ponudi imamo prelepe vence ili grobne aranžmane te krstovi od svežih ruža.

U najtežim trenutcima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i saučešće. Naša usluga dostave venaca i grobnih aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Subotici i Srbiji.Dostavit ćemo venac ili grobni aranžman na groblja u Subotici, kao i na bilo koje groblje u okolini Seubotice

Vence dostavljamo pola sata prije sahrane na grobno mesto ili kapelu takođe možemo da odnesemo cveće na adresu pokojnika ukoliko vi tako želite.

Cvećara Subotica – mesta u koja vršimo dostavu cveća

Opština Subotica

Bajmok Bački Vinogradi Bačko Dušanovo
Bikovo Višnjevac Gornji Tavankut
Donji Tavankut Đurđin Kelebija
Ljutovo Mala Bosna Mišićevo
Novi Žednik Stari Žednik Palić
Hajdukovo Čantavir Šupljak

Bački Vinogradi, Bikovo, Đurđin, Stari i Novi Žednik, Kelebija, Ljutovo, Mala Bosna, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Šupljak, Čantavir, Višnj
evac
, Bačko Dušanovo, Bajmok, Mišićevo, Palić, i Hajdukovo.

Subotica

]

Subotica je najseverniji grad u Republici Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Prema popisu iz 2011. godine ima 105.681 stanovnika. Nalazi se na 10 km udaljenosti od granice Srbije sa Mađarskom, na severnoj širini od 46°5’55“ i istočnoj dužini od 19°39’47“. Administrativni je centar Severnobačkog okruga.

 

 

 

error: Content is protected !!