Cvećara Kikinda

Cvećara Kikinda Vam nudi mogućnost online naručivanja cveća i cvetnih poklona. Dostava cveća je besplatna.

Dobrodošli na našu online cvećaru

Datum dostave

Vi birate datum dostave. Isporučit ćemo cveće tačno onaj dan kad Vi to želite. Prilikom poručivanja navedite kada želite da cveće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.

Dostava

Dostavu vršimo svaki dan od 08h do 20h. U napomenu naznačite kad želite da dostavimo a mi ćemo se potruditi da ispoštujemo vreme  dostave.

Vaša personalna poruka

Mi smo cvećara mi dostavljamo cveće ali pre svega prenosimo Vašu poruku.Uz svaki buket možete da pošaljete  Vašu poruku.Poruke se pišu ručno baš kao da ste ih Vi pisali

Povratna informacija

Čim  isporučimo narudžbu šaljemo povratnu informaciju pošiljaocu da je dostava izvršena

„Cvećara Kikinda nudi Vam mogućnost da iz udobnosti Vašeg doma iz celog sveta pošaljete cveće na adresu po vašoj želji bilo gde u Kikindi kao i celoj Vojvodini.Ukažite nam Vaše poverenje i proverite zašto smo najbolji.“

O nama

Cvećara Kikinda je firma koja dostavlja cveće i darove u Kikindi i celoj Vojvodini. Takođe u saradnji s našim poslovnicama, možemo isporučiti cveće u bilo koje mesto u Srbiji.

Naša misija

Cilj postojanja i zahtev koji smo sami sebi postavili je da uslugu dostave cveća u Novom Sadu podignemo na svetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

Kako dostavljamo cveće?

Dostavu obavljaju naši radnici tamo gde imamo prodajna mesta, a tamo gdje nemamo, dostava se vrši preko lokalnih cvećara sa kojima imamo potpisane ugovore o saradnji.
Bitno nam je da naglasimo da aranžmane ne dostavljamo poštom tj. uvek stižu sveži i sveže aranžirani.

Kikinda

Grad Kikinda je grad u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodina i spada u Severnobanatski okrug.Sedište grada kao i okrugaje gradsko naselje Kikinda.

Dostava cveća u Kikindi i u sledećim mestima:Banatska Topola, uključujući Vincaid,Banatsko Veliko Selo,Bašaid, uključujući Bikač,Iđoš,Kikinda,Mokrin,Nakovo,Novi Kozarci,Rusko Selo,Sajan,Opština Kanjiža mesto Kanjiža,Opština Senta mesto Senta,Opština Ada mesto Ada,Opština Čoka mesto Čoka,Opština Novi Kneževac mesto Novi Kneževac,Opština Kikinda mesto Kikinda

error: Content is protected !!