Cvećara Novi Sad


BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Online cvećara Novi Sad najbrža dostava cveća u Novom Sadu.Uvek sveže cveće i najlepši buketi pred vratima Vama dragih osoba.Vaša online cvećara Novi Sad

Cvećara Novi Sad dostava cveća na kućnu adresu

 

cvećara Novi SadDa poklonite nekome cveće i kada ste daleko nikada nije bilo lakše.Cvećara Beograd je idealno  rešenje za sve vaše želje.Vaša Cvećara Beograd.

Dostava cveća u Novom Sadu kao i u celoj Srbiji je veoma  brza i kvalitetna.Cveće isporucujemo veoma brzo svojom ličnom dostavnom službom,ne koristimo brzu poštu i slične kurirske službe.Naši kuriri sa najvećom pažnjom i u najkraćem vremenskom roku vrše dostavu na adresu primatelja tako da cveće ne gubi na svežini i izgledu.

Cvećara Novi Sad je jedna od prvih cvećara u Srbiji koja dostavu cveća vrši u roku od tri sata od prijema narudžbe.

Najbolji način da nekome izjavite ljubav ukažete poštovanje ili jednostavno poželite lepe želje je da mu poklopite prelep buket svežeg cveća.

Naša i vaša Cvećara Novi Sad je opremljena savremenim sistemom za naplatu i obradu kartica tako da plaćanje možete izvršiti sa Visa ,Master ili nekom drugom platnom karticom te naravno uvek možete da koristite Pay Pal nalog.

Veoma brzo i lako mođete da poručite buket cveća ili poklon za vama dragu osobu,Cvećara Novi Sad će uvijek učiniti cve da vaši najmiliji budu srećeni i nasmejani.

Cvećara Novi Sad nikad ne otkriva podatke naručioca ukoliko iste to ne navede u posebnoj napomeni ili se ne potpiše ispod poruke koja ide uz cveće. Uvek možete da računate na naj veći stepen diskrecije od strane Cvećare Novi Sad.Naši klijenti širom sveta svakodnevno imaju i neke specifične zahteve,uvek se trudimo da vam izađemo u susret .

Ovakvom poslovnom politikom Cvećara Novi Sad je privukla mnoge simpatije širom sveta.Dostava cveća za nas nije samo posao to je najbolji način da nekome doneste osmeh na lice.Mi ne isporučujemo samo cveće mi ustvari prenosimo poruku ili misao.

Naša zvezda vodilja je da usrećimo jako puno ljudi i onih kojima dostavljamo poklone i cveće a i onima koji to isto cveće šalju.Naša cvećara je prepoznatljiv brend u celoj Srbiji i trudimo se uvek da opravdamo vaše poverenje.

Cvećara Novi Sad vrši dostavu cveća bilo gde u Novom Sadu i okolnim mestima

Novi Sad

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika.

Osnovan 1694. godine, Novi Sad je dugo vremena bio centar srpske kulture, zbog čega je dobio ime „Srpska Atina“. Danas je Novi Sad veliki industrijski i finansijski centar srpske ekonomije, univerzitetski grad i školski centar, kulturni, naučni, zdravstveni i politički centar Autonomne Pokrajine Vojvodine, grad domaćin mnogih međunarodnih i domaćih privrednih, kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija, kao i grad muzeja, galerija, biblioteka i pozorišta.

Gradske četvrti

 

Gradske četvrti Novog Sada

Pored najužeg gradskog područja Novog Sada na levoj obali Dunava, urbanom području grada takođe pripadaju i Petrovaradin i Sremska Kamenica na desnoj dunavskoj obali, koji sa ostatkom grada na levoj obali reke čine jedinstvenu celinu.

Najstarije gradske četvrti Novog Sada su Stari grad i Podbara (Almaški kraj). Do polovine 19. veka, širenjem grada prema zapadu, nastaju RotkvarijaSalajka i Grbavica. U starije delove Novog Sada spadaju i nekadašnja posebna naselja Sremska Kamenica, Petrovaradin i Klisa, koja su danas deo urbanog područja grada. Do polovine 20. veka nastaju gradske četvrti BanatićSajmišteAdamovićevo NaseljeTelepStara DetelinaraLiman 1Vidovdansko NaseljeSlana BaraMali BeogradStari Šangaj, itd.

Limani 2, 3 i 4SatelitNovo NaseljeNova DetelinaraAvijatičarsko naselje i Adice 

 

Novi Sad i sat na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Najnovije gradske četvrti sa novoizgrađenim porodičnim kućama uglavnom su smeštene na obodu grada i u velikoj meri su nastanjene stanovništvom koje je izbeglo sa bivših jugoslovenskih prostora zahvaćenih ratom. U te nove gradske četvrti spadaju Veternička RampaSajlovoVeliki RitGornje Livade, itd. Planskom izgradnjom su podignute nove višespratnice za kolektivno stanovanje na Jugovićevu, a urbanističkim planovima je ovakva planska izgradnja predviđena i na području Mišeluka. Širenje stambenih zona karakteristično je i za sremsku obalu Dunava, gde su u okolini istorijskih gradskih jezgara Petrovaradina i Sremske Kamenice tokom vremena nastala nova stambena naselja — RibnjakKaragačaSadoviBukovački PlatoAlibegovacTatarsko BrdoČardakBockeStaroiriški PutParagovoPopovicaGlavicaArtinjeva

Prigradska naselja

 

Mapa opštinskog područja Grada Novog Sada

  Gradska opština Novi Sad  Gradska opština Petrovaradin  Uže gradsko jezgro

U 13 prigradskih naselja na opštinskom području Grada Novog Sada: Veternik , Futog i Kać . Futog ima status samostalnog gradskog naselja, dok ostala prigradska naselja Novog Sada nemaju izraženijih gradskih funkcija. Zbog povećanja broja stanovnika i širenja stambenih zona, neka prigradska naselja kao što su Veternik, Futog, < a title="Ledinci" href="https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B8">Ledinci, Stari Ledinci i Bukovac, tokom vremena su se fizički spojila sa Novim Sadom i sa njim čine jedinstvenu anglomeraciju.

Novom Sadu gravitiraju i stanovnici južnobačkog i delimično sremskog okruga, posebno žitelji susednih opština BeočinSremski KarlovciTemerin i Bački Petrovac.

error: Content is protected !!