Cvećara Sremska Mitrovica

794257
794251
794258
794291

Previous
Next

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Online Cvećara Sremska Mitrovica.Najbrža dostava cveća u Sremskoj Mitrovici na adresu.Primanje narudžbi iz celog sveta,dostava isti dan.Neka cveće govori,Vaša online cvećara Sremska Mitrovica.

                    Cvećara Sremska Mitrovica

Cvećara Zaječar dostava cvećaCvećara Sremska Mitrovica vrši dostavu cveća na adresu po želji kupca. Mi smo online cvećara koja će za Vas izvršiti dostavu svežih buketa. 
Online Cvećara Sremska Mitrovica dostava prelepih cvetnih aranžmana na adresu po vašoj želji. Cvećara Sremska Mitrovica sa online narudžbom i brzom i kvalitetnom dostavom svežih buketa i poklona u Sremskoj Mitrovici je odličan način da nekome ulepšate dan.

          Dostava cveća u Sremskoj Mitrovici

online cvećara
Vaša najdraža Cvećara u Sremskoj Mitrovici potrudit će se da svaki vaš bitan trenutak kao i vama dragih osoba ostane u najlepšem sećanju ispunjen u bojama prelepih cvetova.
Našu uslugu dostave cveća  u Sremskoj Mitrovici možete da koristite svakodnevno bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili  naše usluge  koristiti u poslovne svrhe. Takođe pored dostave cveća uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima.
Trenutno u Cvećari u Sremskoj  Mitrovici  imamo u ponudi bukete sa bombonjerom i malim medvedićem koji će raznežiti i najtvrđa srca.Naše usluge su odličan način da nekome iskažete ljubav ili poštovanje.
Dostavu cveća u Sremskoj Mitrovici radimo na svim lokacijama kako na kućnu adresu tako i na adresu kompanija.

poezija

Dostava venaca u Sremskoj Mitrovici

Naša specijalna usluga u najtežim trenutcima je isporuka cveća na groblja i sprovode.
U ponudi imamo prelepe vence ili grobne aranžmane te krstovi od svežih ruža.
U najtežim trenutcima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i saučešće. Naša usluga dostave venaca i grobnih aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Sremskoj Mitrovici i Srbiji.Dostavit ćemo venac ili grobni aranžman na groblja u Sremskoj Mitrovici, kao i na bilo koje groblje u okolini Sremske Mitrovice.
Vence dostavljamo pola sata prije sahrane na grobno mesto ili kapelu takođe možemo da odnesemo cveće na adresu pokojnika ukoliko vi tako želite.

                           Sremska Mitrovica

Sremska Mitrovica je sedište grada Sremske Mitrovice u Sremskom okrugu. Mitrovica je i najveći grad u Sremu, administrativni centar Sremskog okruga i jedan od najstarijih gradova u Vojvodini i Srbiji. Grad je smešten na levoj obali reke Save.Grad se nalazi u severozapadnom delu Srbije i jugozapadnom delu Vojvodine, na kontaktu triju različitih morfoloških celina: sremske ravnicemačvanske ravnice i fruškogorskog pobrđa. Sremska Mitrovica ima geografski položaj na 44 stepeni i 58 minuta severne geografske širine i 19 stepeni 36 minuta istočne geografske dužine i prostire se po južnom obodu sremske lesne terase i na aluvijalnoj ravni leve obale reke Save, na prosečnoj nadmorskoj visini od 82 m. Gradsko naselje zapravo je konurbacija tri naselja: Sremske Mitrovice kao centralne urbane celine, susedne Mačvanske Mitrovice na desnoj obali Save i najvećeg sela po broju stanovnika u Srbiji, Laćarka, na zapadu. Grad se nalazi na veoma povoljnom mestu, svega 75 km od glavnog grada zemlje, Beograda, sa kojim ga vezuje auto-put E-70 evropskog značaja. Sa Beogradom je grad povezan i jedinom dvokolosečnom prugom u državi. Od pokrajinskog sedišta, Novog Sada, udaljen je 50 km. Od granice sa republikom Hrvatskom grad je udaljen 35 km.
Položaj u bližoj okolini, takođe je povoljan budući da je grad nastao na „najtanjem“ delu Srema, na mestu gde su kopneni putevi koji vode sa Balkana i Beograda na istoku ka današnjoj Hrvatskoj na zapadu najbliži vodenim putevima (reci Savi). Ovi putevi ovde prave saobraćajno čvorište. Pored toga mesto Sremske Mitrovice je povoljno, jer je ovo mesto na Savi gde je ona najbliža Fruškoj gori.
Naseljena mesta

error: Content is protected !!