Dostava cveća u Beogradu

794257
794251
794258
794291

Previous
Next

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Dostava cveca u Beogradu i u celoj Srbiju na kucnu adresu.Mi smo jedna od prvih cvecara koja radi dostavu cveca na adresu i u vreme koje Vi poželite.

Dostava cveća u Beogradu

Beograd_district (1)

Dostava cveća u Beogradu radimo vec 10 godina i jedina smo cvecara koja pruza usluge te vrste. Naručivanje cveća nikada nije bilo lakše i komfornije,iz udobnosti vašeg doma ili bilo kojeg mesta u svetu možete da pošaljete cveće bilo kome u Beogradu ali i bilo gde drugo u Srbiji Bosni i Hercegovini,Hrvatskoj,Crnoj Gori i Makedoniji.

Cvećara Beograd dostava cveća u Beogradu u roku od 3 časa od dobivene narudžbe. Cvećara smo sa najviše iskustva u ovom poslu.

Dostava cveća u Beogradu nikada nije rađena na bolji i profesionalniji način. Cvećara Beograd će uvijek da izađe u susret svim vašim zahtevima.Naša cvećara je dostupna 365 dana u godini za sve vaše narudžbe i uvek ćemo saslušati sve vaše želje i potrudit se da vam uvek izađemo u susret.

Najbolji način da nekome pokažete ljubav,poštovanje ili zahvalnost je da to uradite preko cveća,cveće govori sve jezke sveta i sasvim je nebitno kojim jezikom govorite sa cvećem nećete pogrešiti. Dostava cveća u Beogradu je naša specijalnost i posao koji sa ljubavlju radimo samo za Vas i za Vaše najmilije.

Takođe ukoliko imate potrebu da nekome čestitate rođendan,venčanje,rođenje deteta ne postoji bolji način da to uradite od poklona jednog predivnog buketa.

Dostava cveća u Beogradu se radi preko isključivo naše kurirske službe, ne koristimo brzu poštu niti bilo kakav sličan vid dostave.Buketi se dostavljaju odmah nakon izrade tako da zadržavaju svu svežinu i izgled.

Naš web sajt www.cvecarabeograd.rs je jedan od najprepozatljivijih brendova u Srbiji.Naša cvećara je jedan od lidera u dostavi cveća u Beogradu tako da uvek radimo na unapređenju i poboljšanju naše usluge. Dostava cveća u Beogradu je samo dio jedne velike lepeze naših usluga, naša ponuda je veoma kvalitetna a plaćanje naših usluga je veoma lako i jednostavno.

Uslovi dostave

Online Cvećara Beograd pruža uslugu dostave cveća (aranžmana, buketa,poklona) na željenu adresu. Prijemom porudžbine cvećara Beograd se obavezuje da će naručenu robu isporučiti u dogovoreno vreme i na dogovorenu  adresu.Takođe, zadržavamo pravo da se roba može isporučiti 60 minuta ranije ili kasnije.

Cvećara Beograd će naručenu robu isporučiti prvenstveno osobi koju je naručilac naveo kao primaoca. U slučaju da osoba kojoj je porudžbina namenjena nije  na navedenoj adresi, cveće može primiti bilo koja druga osoba, naravno ukoliko to sama želi.

Nakon isporuke, cvecara Beograd će SMS ili E.mailom obavestiti naručioca da je cveće isporučeno. Naručilac je obavezan da bude dostupan u vreme kada je zakazana isporuka zbog mogućih komplikacija tokom dostave.

U situacijama:

  • kada osoba kojoj se šalje cveće odbija da primi cvetni aranžman
  • kada su adresa i podaci o primaocu netačni
  • kada primaoc nije u dogovoreno vreme na adresi, a prisutna lica ne žele da prime cveće

cvećara je, zbog više sile u nemogućnosti da isporuku izvrši po dogovoru. Naručilac će biti obavešten o nastalom problemu i ako se ne nađe rešenje  cvećara će isporuku smatrati izvršenom. Naručilac može, ukoliko želi, aranžman ili buket preuzeti o svom trošku u cvećari najviše 24 časa nakon našeg obaveštenja.

                        Održavanje rezanog cveća

Neko Vas je obradovao prelepim buketom ili aranžmanom i sigurno želite da Vaše cveće što duže traje. Pitate se kako?

Jednostavno, pridržavajte se sledećih uputstava:

-Pripremite čistu vazu

Vazu u koju stavljamo cveće, dobro oprati i napuniti je do trećine vodom sa česme. Pre nego što u vazu stavimo cveće sačekati da voda dobije sobnu temperaturu.Vašu vazu, obavezno proverite da li je čista. Najbolje su staklene vaze ukolio želite da Vaš buket ima što duži životni vek, stoga izbegavajte metalne vaze jer one mogu dovesti do bržeg propadanja Vašeg cveća.

-Pripremite cveće

Gladiolama treba skinuti poslednja tri pupoljka da bi se cvetovi brže i bolje razvili. Mimoze duže traju u mlakoj vodi, a cvetove treba svakog dana prskati. Cvetove orhideje, kamelije i ciklame ne treba orošavati da ne bi došlo do pojave ružnih mrlja i truljenja.
Cveće koje ima šuplju stabljiku, kao amarilis, treba podsecati svakog drugog dana. Neke vrste cveća ne podnose mešanje sa drugim vrstama, na primer, karanfil, narcis, ljubičica, šeboj… 

Cveće ne podnosi direktno sunce, promaju, niti blizinu grejnog tela. Ukoliko je moguće vazu sa cvećem tokom noći trebalo bi prebaciti u hladniju prostoriju. Dodatkom komadića drvenog uglja, aspirina, kocke šećera ili posebnog sredstva produžava se vek trajanja cveća u vazi. Ruže spadaju u najlepše cveće.

 Pre nego što ih stavite u vazu ruže treba potopiti u posudu sa mlakom vodom zagrejanom do 30 stepeni i držati ih 15-20 minuta. Vrat cveta ruže treba da bude potopljen dok ne dobije određenu čvrstinu. Pre nego što se izvade iz vode ruže treba skratiti kosim rezom za 2,5 cm.

 Posle toga treba odstraniti donje lišće koje se nalazi ispod vode da ne bi trulilo. Vodu treba menjati svakog dana, i to prokuvanu i ohlađenu vodu.

 Ukoliko ste u mogućnosti, vodi treba dodati specijalno sredstvo za rezano cveće. Vazu sa ružama u toku noći potrebno je premestiti na hladnije mesto. Ruže u vazi ne smeju da se drže na toplom i sunčanom mestu jer će se brzo otvoriti i precvetati.

                    Frezije su veoma prijatnog mirisa i različitih boja, od bele i ružičaste, do svih tonova žute i ljubičaste. Treba kupovati sasvim sveže frezije sa pupoljcima, kada nemaju razvijena više od dva cveta. Ostali pupoljci otvoriće se za 5-6 dana, pa će tako cvet trajati duže od dve nedelje. Frezija voli mineralnu vodu ili običnu vodu zagrejanu na 30 stepeni, u koju je ubačen aspirin. Treba je držati na svetlom i umereno toplom mestu.
Orhideje su dugotrajni cvetovi različitih oblika i boja, neke čak i sa opojnim mirisom. Za cvet ili granu orhideje najpre treba odabrati vazu, najbolje od stakla ili porcelana. Orhideje treba uvek aranžirati sa nežnim zelenilom, na primer asparagusom. Cvet ili grančicu oštrim nožem treba malo skratiti, a onda staviti u vazu ispunjenu prokuvanom i ohlađenom vodom. Smestiti je u prostoriju koja nije izložena jakom suncu i nije previše topla. Vodu ne treba menjati nego samo dolivati onoliko koliko je isparila.

 Tako čuvana orhideja može potrajati više od mesec dana. Zanimljivo je da grančica sa cvetovima orhideje falenopsis može da se ožili u vazi, a postupak je vrlo jednostavan. Falenopsis treba staviti u vazu napunjenu kišnicom il
i destilovanom vodom, čija je temperatura 20 stepeni, držati je na svetlom mestu i ne bacati je čak iako su cvetovi otpali, ali samo ako je još zelene boje. Posle pet-šest nedelja grančica će pustiti korenčiće, a zatim i listiće, koji će veoma brzo da rastu i stvore novu biljku koja se može presaditi u saksiju.

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!