Online cvećara Novi Sad


BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Novom Sadu.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Online cvećara Novi Sad Vam garantuje uvek sveže cveće.Narudžbe cveća primamo iz celog sveta dostava isti dan.

Online cvećara Novi Sad

Internet cvećara Novi Sad-kako mi to radimo

Cvećara Novi Sad dostavu cveća,cvetnih aranžmana i cvetnih dekoracija vrši na željenu adresu,adresu privatne osobe,kompanije,bolnica,hotela…

Slanjem buketa Vama dragoj osobi ugodno ćete iznenaditi osobukoja će primiti naručeni artikl.

Kako bi dostava naručenog buketa,aranžmana,aranžiranih poklona,venaca…bila izvršena na vreme, molimo Vas da navedete tačne informacije o primaocu prilikom izvršavanja narudžbenice kako bi dostava bila na vreme i na zadovoljstvo svih

Online cvećara Novi Sad

Online cvećara Novi Sad dostava cveća u mestima:

Online cvećara Novi Sad dostava cveća u mestima :Begač,Bukovac,Budislava,Veternik,Kać,Kisač,Kovilj,

Ledinci,Novi Sad,Petrovaradin,Rumenka,Sremska Kamenica,Stari Lednici,Stepanovićevo,Futog i Čenej.

 Online cvećara Novi Sad Vam garantuje uvek sveže cveće ugrađeno u buket.Izrđene bukete slikamo pre nego što krenu na dostavu a i prilikom uručivanja buketa ukoliko pimaoc da svoju saglasnost.

Slika buketa,cvetnih aranžmana i cvetnih dekoracija vam šaljemo e-mailom tako da vidite sta je isporučeno i obavezno pošaljemo e-mail sa potvrdom da je buket uručen

Cvećara Novi Sad

Odabir buketa i aranžmana  možetete da izvršite klikom na željenu kategoriju:

Venčanja

Rođenja

Rođendani

Godišnjice

Venci/Grobni Aranžmani


Online Cvećara Novi Sad – kako mi to radimo

Naša cvećara Vam daje mogućnost da gdje god se nalazili možete obradovati svoje najmilije . Slanje cveća je uvek u trendu za različite prilike : rođendane ,  godišnjice ,  rođenje deteta ,  kao poruku ljubavi ili jednostavno kao znak pažnje . U ponudi ćete naći ruže , orhideje , ljiljane , gerbere i drugo cveće i poklone pogodne za prilike kao što su : Osmi mart (Dan žena) , Dan Zaljubljenih (Valentinovo) , Dan Majki , Novu Godinu , a za one tužne trenutke tu su naši prelepi venci i suze . Buketi i razni drugi pokloni kao što su plišani medvedići , šampanjci , torte i drugi slatkiši tu su kako bi ste usrećili svoje voljenje . Buketi su naprvaljenji  naravno samo od najlepšeg , prvoklasnog , svežeg cveća iz Holandije . Isporučujemo onda kada Vi to želite , a isporuku vršimo bilo gde u Novom Sadu . Naši aranžmani su pravljenji sa ljubavlju zato mogu usrećiti bilo koga , bilo kada . Cveće nije samo poklon , cveće je poruka , cveće je više od toga , to je način da iskažete svoja osećanja ! Cvećara Beograd dostupna je 24/7 svih 365 dana u godini .

Kako poručiti?

Poručiti je veoma jednostavno ! Tu je samo par koraka :

1.Prvo birate buket u zavisnosti od prilike za koju vam je poteban , bila ona srećna ili tužna ,

2.Zatim odabrani buket ubacite u korpicu ,

3.Uz buket naravno možete odabati da li želite nekog plišanog medveda , pralinu ili šampanjac  ,

4.Plaćanje vršite onlajn pomoću : PayPal , VISA , MasterCard , . . .

5.Za svaki kupljeni buket dobijate kao poklon besplatnu karticu sa Vašom personalnom porukom .

RADNO VREME I PODRUČJE DOSTAVE: 

Online Cvećara Novi Sad izvršit će dostavu:

 • Dostava se izvršava na adresu primaoca svakim radnim danom od 09 do 20h, a subotom od 09 do 15 h. Državnim praznicima  i nedeljom ne dostavljamo,ali u dogovoru sa nama i ukoliko naručite ranije Cvećara Novi Sad će izvršiti dostavu.
 • Od naručioca se očekuje da za dostavu dopusti vremenski raspon od 4 h.
 • Područje dostave je grad Novi Sad i naselja udaljena do 20 km. Narudžba se može izvršiti i na udaljenije lokacije ili/i u tačno naznačen sat, ali ne bez prethodnog telefonskog dogovora sa primaocem.

DOSTAVA U POSEBNE OBJEKTE: 

Online Cvećara Novi Sad izvršit će dostavu cveća u sledeće objekte ali predhodno je potrebno da nam obezbedite sledeće informacije.

 • Za dostavu u kancelarije, bolnice, hotele i domove za stara i obolela lica bit će potrebni dodatni podaci.

Hotele i domove za stara i obolela lica: naziv i adresa, telefon, broj sobe
Bolnice: naziv i adresa, broj ili naziv odela, broj sobe
Kancelarije: tčan naziv firme, adresa, radno vrijeme,broj telefona

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Online Cvećara Novi Sad izvršenje dostave,

 • Online Cvećara Novi Sad dostavu će smatrati izvršenom kad primaoc ili osoba na adresi primaoca potpiše dostavnicu.
 • Online Cvećara Novi Sad uložiti će razumne napore da proizvod dostavimo, ali u tri niže navedena slučaja, iako dostavu nećemo moći izvršiti, smatrat ćemo je izvršenom: 
 1. Primaoc odbija primiti pošiljku.
 2. Adresa ili podaci o primaocu su netačni.
 3. Primaoc nije na navedenoj adresi u naznačeno vreme.

U sva tri slučaja obavestit ćemo naručioca o nastaloj situaciji. Naručioc će, ukoliko to želi, moći o svom trošku podići proizvod prema telefonskom dogovoru u roku od 48 sati od trenutka kad ga obavestimo.

POSTUPAK U SLUČAJU DA PRIMAOCA NEMA

Ukoliko ne zateknemo primaoca na naznačenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu,dosstavlač Online Cvećare Novi Sad uručiti će je drugom ukućanu, a ukoliko nema nikog, nazvat ćemo naručioca i ponudit mu jednu od sledeće tri mogućnosti:

 • Da se proizvod ostavi kod komšije ukoliko je to moguće.
 • Da se proizvod ostavi pred vratima primaoca na odgovornost naručioca.
 • Da se proizvod čuva 48 sati do preuzimanja naručioca ili primaoca

o Novom Sadu

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini. Prema konačnim rezultatima popisa stanovništva iz 2011. godine, na administrativnoj teritoriji grada Novog Sada je živelo 341.625 stanovnika, dok je u samom naselju Novi Sad živelo 250.439 stanovnika, a na urbanom području koje čini grad Novi Sad 277.522 stanovnika.[1], dok je 2019. godine na širem području prebrojan 402.681 stanovnik.

Osnovan 1694. godine, Novi Sad je dugo vremena bio centar srpske kulture, zbog čega je često nazivan Srpska Atina. Danas je Novi Sad veliki industrijski i finansijski centar srpske ekonomije, univerzitetski grad i školski centar, kulturni, naučni, zdravstveni i politički centar Autonomne Pokrajine Vojvodine, grad domaćin mnogih međunarodnih i domaćih privrednih, kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija, kao i grad muzeja, galerija, biblioteka i pozorišta.[2][3]

Grad leži na obalama reke Dunav, između 1252. i 1262. kilometra rečnog toka. Na levoj obali Dunava se nalazi ravničarski deo grada (Bačka), dok je na desnoj obali, na obroncima Fruške gore, smešten brdoviti deo grada (Srem). Nadmorska visina sa bačke strane je od 72 do 80 m, dok se sa sremske strane kreće između 250 i 350 m. Kod Novog Sada se u Dunav (sa leve strane reke) uliva Mali bački kanal, koji je deo sistema kanala Dunav—Tisa—Dunav. Bački deo grada je smešten sa obe strane ovog kanala.

Novi Sad se nalazi na 45°20′0″N 19°51′0″E, u središnjem delu autonomne pokrajine Vojvodine, na severu Srbije, na granici Bačke i Srema.

Grad leži na obalama reke Dunav, između 1252. i 1262. kilometra rečnog toka. Na levoj obali Dunava se nalazi ravničarski deo grada (Bačka), dok je na desnoj obali, na obroncima Fruške gore, smešten brdoviti deo grada (Srem). Nadmorska visina sa bačke strane je od 72 do 80 m, dok se sa sremske strane kreće između 250 i 350 m. Kod Novog Sada se u Dunav (sa leve strane reke) uliva Mali bački kanal, koji je deo sistema kanala Dunav—Tisa—Dunav. Bački deo grada je smešten sa obe strane ovog kanala.

Sa 15 prigradskih naselja, opštinsko područje grada Novog Sada obuhvata površinu od 702,7 km², dok uže područje Novog Sada sa Petrovaradinom i Sremskom Kamenicom zauzima površinu od 129,4 km². Građevinski rejon grada obuhvata površinu od 106,2 km².

Grad se nalazi na važnim saobraćajnim koridorima, što obezbeđuje značajne komparativne prednosti. Novi Sad ima drumskuželezničku i rečnu vezu sa okruženjem. Mesto je sticanja i povezivanja mreže magistralnih kopnenih saobraćajnica na pravcima:

Kroz grad prolazi saobraćajni koridor br. 10 koji na svom osnovnom pravcu od Salzburga do Soluna povezuje osam, a uključujući krake, još šest država. Koridor br. 7 ili Dunavski koridor vodenim putem, preko Dunava, povezuje zemlje zapadne Evrope sa Crnim morem. Plovnim malim kanalom Novi Sad je povezan sa sistemom kanala Dunav-Tisa-Dunav koji omogućava saobraćajne veze plovnim putem i to uzvodno do srednje Evrope i nizvodno prema Crnom moru. Novi Sad se nalazi na 1.255 km toka, na sektoru Grada teče široko, kroz ravnicu, gradeći mnogobrojne ade, rukavce i sprudove.[12]

Opštinsko područje Grada Novog Sada okružuju opštine Bački PetrovacVrbasTemerinŽabaljTitelInđijaSremski KarlovciIrig i Beočin, čiji stanovnici, zajedno sa stanovnicima još nekih opština Južnobačkog okruga, gravitiraju Novom Sadu.

Gradske četvrti

 

Gradske četvrti Novog Sada

Pored najužeg gradskog područja Novog Sada na levoj obali Dunava, urbanom području grada takođe pripadaju i Petrovaradin i Sremska Kamenica na desnoj dunavskoj obali — koji sa ostatkom grada na levoj obali reke čine jedinstvenu celinu.

Najstarije gradske četvrti Novog Sada su Stari gradPodbara (Almaški kraj) i Rotkvarija (Svetojovanski kraj ili Jovanski). Do polovine 19. veka, širenjem grada nastaju Salajka i Grbavica. U starije delove Novog Sada spadaju i nekadašnja posebna naselja Sremska Kamenica, Petrovaradin i Klisa, koja su danas deo urbanog područja grada. Do polovine 20. veka nastaju gradske četvrti BanatićSajmišteAdamovićevo naseljeTelepStara DetelinaraLiman 1Vidovdansko naseljeSlana BaraMali BeogradStari Šangaj itd.[90]

Limani 2, 3 i 4SatelitNovo naseljeNova DetelinaraAvijatičarsko naselje i Adice nastali su u vreme socijalizma, uglavnom planskom izgradnjom. Izuzetak čini naselje Adice, koje je nastalo kao neplansko prigradsko naselje, koje se kasnije spojilo sa Novim Sadom. Na Limanima, Novom naselju i Detelinari izgrađene su moderne zgrade i široki bulevari, a ovo su ujedno i tri najveća novosadska naselja po broju stanovnika. Ova naselja su izgrađena zbog velikog priliva stanovništva posle Drugog svetskog rata, na područjima nekadašnjih šuma i poljana. Mnoge stare kuće u gradskom centru, na Rotkvariji i okolini današnjeg Bulevara oslobođenja, srušene su tokom 1950-ih i 1960-ih — da bi bile zamenjene višespratnicama. Grad je doživeo novi građevinski bum krajem 20. i početkom 21. veka, a neke starije gradske četvrti — poput GrbaviceStare Detelinare ili Telepa — potpuno su promenile svoju fizionomiju.[91]

 

Novi Sad i sat na Petrovaradinskoj tvrđavi

Najnovije gradske četvrti sa novoizgrađenim porodičnim kućama uglavnom su smeštene na obodu grada i u velikoj meri su nastanjene stanovništvom koje je izbeglo sa bivših jugoslovenskih prostora zahvaćenih ratom. U te nove gradske četvrti spadaju Veternička rampaSajlovoVeliki RitGornje Livade itd. Planskom izgradnjom su podignute nove višespratnice za kolektivno stanovanje na Jugovićevu, a urbanističkim planovima je ovakva planska izgradnja predviđena i na području Mišeluka. Širenje stambenih zona karakteristično je i za sremsku obalu Dunava, gde su u okolini istorijskih gradskih jezgara Petrovaradina i Sremske Kamenice tokom vremena nastala nova stambena naselja — RibnjakKaragačaSadoviBukovački PlatoAlibegovacTatarsko BrdoČardakBockeStaroiriški PutParagovoPopovicaGlavicaArtinjeva itd.[92][93]

Prigradska naselja

 

Mapa opštinskog područja Grada Novog Sada

  Gradska opština Novi Sad  Gradska opština Petrovaradin  Uže gradsko jezgro

U 13 prigradskih naselja na opštinskom području Grada Novog Sada živi 86.842 stanovnika (23,7 % od ukupnog broja stanovnika grada). Najveća prigradska naselja su (sa prikazanim brojem stanovnika sa popisa iz 2002): Veternik (18.626), Futog (18.582) i Kać (11.166). Futog ima status samostalnog gradskog naselja, dok ostala prigradska naselja Novog Sada nemaju izraženijih gradskih funkcija. Zbog povećanja broja stanovnika i širenja stambenih zona, neka prigradska naselja — kao što su Veternik, Futog, LedinciStari Ledinci i Bukovac — tokom vremena su se fizički spojila sa Novim Sadom i sa njim čine jedinstvenu aglomeraciju.

Novom Sadu gravitiraju i stanovnici Južnobačkog i delimično Sremskog okruga, posebno žitelji susednih opština BeočinSremski KarlovciTemerin i Bački Petrovac. Stanovnici ovih opština, u kojima živi oko 68.000 stanovnika, svakodnevno dolaze u Novi Sad, sa kojim su povezani redovnim prigradskim autobuskim linijama.[21]

Novi Sad – Korisni linkovi

error: Content is protected !!