Dostava Cvijeća Karlovac

Dostava cvijeća i poklona u Karlovac i cijeloj Hrvatskoj !

Dostava Cvijeća Karlovac brzo ? Može !! Cvijeće koje odaberete može biti na željenoj adresi bilo gdje u Karlovcu, isti dan.

iz naše ponude

odaberite najljepše za vaše najdraže

dostava cvijeća
ljubav je crveno
dostava cveća u novom sadu
tako nježno

Iz našeg bogatog asortimana možete odabrati uvijek nešto da Vama dragim licima ukrade osmijeh. Zato smo tu,Vaša Cvjećarna Karlovac.

cvećara novi sad
elegantno sa stilom

Dobrodošli na našu online cvjećarnu

Datum dostave

Vi birate datum isporuke. Cvijeće ćemo dostaviti točno na dan kada to želite. Prilikom narudžbe navedite kada želite da se cvijeće dostavi, a mi ćemo se potruditi da isporučimo kada vama i primatelju odgovara.

Dostava

Dostavljamo svaki dan od 08:00 do 20:00 sati. U napomeni naznačite kada želite da isporučimo, a mi ćemo se potruditi da poštujemo rok isporuke.

Vaša personalna poruka

Mi smo cvjećar, dostavljamo cvijeće, ali prije svega prenosimo vašu poruku.Sa svakim buketom možete poslati svoju poruku.Poruke su napisane rukom kao da ste ih napisali.

Povratna informacija

Čim isporučimo narudžbu, pošiljatelju šaljemo povratnu informaciju da je dostava obavljena

„Cvjećarna Karlovac nudi vam mogućnost slanja cvijeća iz cijelog svijeta na željenu adresu bilo gdje u Kikindi kao i cijeloj Vojvodini. Ukažite nam svoje povjerenje i provjerite zašto smo najbolji.“

O nama

Cvećara Karlovac je tvrtka koja se bavi dostavom cvijeća i poklona u Karlovcu i cijeloj Hrvatskoj. Također u suradnji s našim poslovnicama možemo dostaviti cvijeće u bilo koje mjesto u Hrvatskoj.

Naša misija

Cilj našeg postojanja i zahtjev koji smo sebi postavili je podizanje usluge dostave cvijeća u Karlovac na svjetsku razinu i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude što zadovoljniji.

Kako dostavljamo cvijeće?

Dostavu obavljaju naši radnici tamo gdje imamo prodajna mjesta, a tamo gdje nemamo dostavu vršimo preko domaćih cvjećara s kojima imamo potpisane ugovore o suradnji.
Važno nam je naglasiti da aranžmane ne dostavljamo poštom, tj. uvijek stižu svježi i svježe aranžirani.

error: Content is protected !!