Cvećara Šabac

794257
794251
794258
794291

Previous
Next

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Online Cvećara Šabac.Najbrža dostava cveća u Šabacu na adresu.Primamo narudžbe iz celog sveta,dostava isti dan.Neka cveće govori,Vaša cvećara Šabac.

Cvećara Šabac

cvećara šabac dosravaCvećara Šabac vrši dostavu cveća na adresu po želji kupca. Mi smo online cvećara koja će za Vas izvršiti dostavu svežih buketa. 

Cvećara Šabac dostava prelepih cvetnih aranžmana na adresu po vašoj želji. Cvećara Šabac sa online narudžbom i brzom i kvalitetnom dostavom svežih buketa i poklona u Šabcu je odličan način da nekome ulepšate dan.

Cvećara Šabac profesionalno obavlja dostavu cveća i buketa u Šabcu  i okolinu kao i u celoj Srbiji .

Dostava cveća u Šabcuonline cvećara

Vaša najdraža Cvećara Šabac potrudit će se da svaki vaš bitan trenutak kao i vama dragih osoba ostane u najlepšem sećanju ispunjen u bojama prelepih cvetova.

Našu uslugu dostave cveća  u Šabacu možete da koristite svakodnevno bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili  naše usluge  koristiti u poslovne svrhe. Takođe pored dostave cveća uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima.

Trenutno u Cvećari Šabac  imamo u ponudi bukete sa bombonjerom i malim medvedićem koji će raznežiti i najtvrđa srca.Naše usluge su odličan način da nekome iskažete ljubav ili poštovanje.

Dostavu cveća u Šabacu radimo na svim lokacijama kako na kućnu adresu tako i na adresu kompanija.

Dostava je besplatna a diskrecija je zagarantovana uvek ukoliko vi ne tražite drugačije.

Dostava venaca u Šabac

poezija

Naša specijalna usluga u najtežim trenutcima je isporuka cveća na groblja i sprovode.

U ponudi imamo prelepe vence ili grobne aranžmane te krstovi od svežih ruža.

U najtežim trenutcima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i saučešće. Naša usluga dostave venaca i grobnih aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Šabcu i Srbiji.Dostavit ćemo venac ili grobni aranžman na groblja u Šabcu, kao i na bilo koje groblje u okolini  Šabca.

Vence dostavljamo pola sata prije sahrane na grobno mesto ili kapelu takođe možemo da odnesemo cveće na adresu pokojnika ukoliko vi tako želite.

Cvećara Šabac – mesta dostave Šabac

Gradske mesne zajednice:

Bair,Benska Bara,Kasarske livade,Jevremovac,Donji Šor,Žika Popović,Jevremova,Kamičak,Kamenjak,Letnjikovac,Preki Šor,Trijangla,Šipurske Livade

Prigradska naselja

Pocerski Pričinović,Jelenča,Mišar,Gornja Vranjska,Majur

Seoska naselja

Bela Reka,Bogosavac,Bojić,Bukor,Varna,Volujac,Rumska,Grušić,Dvorište,Desić,Dobrić,Drenovac,Duvanište,Žabar,Zablaće,Zminjak,Korman,Krivaja,Lipolist,Mala Vranjska,Maovi,Mačvanski,Pričinović,Metlić,Miloševac,Miokus,Mrđenovac,Nakučani,Orašac,Orid,Petkovica,Petlovača,Pocerski,Metković,Predvorica,Prnjavor,Radovašnica,Ribari,Sinošević,Skrađani,Slatina,Slepčević,Tabanović,Cerovac,Culjković,Ševarice,Štitar,Bogatić

Šabac

Šabac je grad u Mačvanskom okrugu. Šabac, koji se nalazi u zapadnoj Srbiji na obali reke Save, razvio se oko utvrđenja podignutih uz reku (Zaslon, Bigir Delen). Privredno je, kulturno i administrativno središte Mačvanskog okruga.

Šabac predstavlja saobraćajni čvor regionalog značaja koji ima preduslov da preraste u centar integralnog transporta. Potenicjale u oblasti saobraćaja predstavljaju povoljni prirodni uslovi za izgradnju saobraćajne infrastrukture, jer 98% Opštine čine ravničarski i brežuljkasti tereni ispod 300 metara nadmorske visine, sa malim ograničenjima za izgradnju saobraćajnica. Posebne povoljnosti leže u blizini auto-putaBeogradZagreb, blizini terminala vazdušog saobraćaja u Surčinu. Magistralni putni pravci koji se ukrštaju na području Opštine su M19 (Beograd-Obrenovac-Šabac-LoznicaMali Zvornik) i M21 (Novi Sad-Ruma-auto-put-Šabac-ValjevoUžice). Post
oji razvijena mreža regionalnih i lokalnih puteva. Aktivna je i železnička pruga Ruma-Šabac-Loznica-Mali Zvornik-BiH sa stanicom za putnički i teretni saobraćaj u Šapcu. Opština je na plovnom delu reke Save i ima mogućnost povezivanja na rečni saobraćajni sistem Srbije i Evrope.

Korisni linkovi

error: Content is protected !!