Cvećara Požarevac

794257
794251
794258
794291

Previous
Next

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Online Cvećara Požarevac.Najbrža dostava cveća u Požarevacu na adresu.Primanje narudžbi iz celog sveta,dostava isti dan.Neka cveće govori,Vaša cvećara Požarevac.

Cvećara Požarevac

Cvećara Požarevac dostavaCvećara Požarevac vrši dostavu cveća na adresu po želji kupca. Mi smo online cvećara koja će za Vas izvršiti dostavu svežih buketa. 

Cvećara Požarevac dostava prelepih cvetnih aranžmana na adresu po vašoj želji. Cvećara Požarevac sa online narudžbom i brzom i kvalitetnom dostavom svežih buketa i poklona u Požarevacu je odličan način da nekome ulepšate dan.

Cvećara Požarevac profesionalno obavlja dostavu cveća i buketa u Požarevacu  i okolinu kao i u celoj Srbiji 

Dostava cveća u Požarevcuonline cvećara

Vaša najdraža Cvećara Požarevac potrudit će se da svaki vaš bitan trenutak kao i vama dragih osoba ostane u najlepšem sećanju ispunjen u bojama prelepih cvetova.

Našu uslugu dostave cveća  u Požarevacu možete da koristite svakodnevno bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili  naše usluge  koristiti u poslovne svrhe. Takođe pored dostave cveća uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima.

Trenutno u Cvećari Požarevac  imamo u ponudi bukete sa bombonjerom i malim medvedićem koji će raznežiti i najtvrđa srca.Naše usluge su odličan način da nekome iskažete ljubav ili poštovanje.

Dostavu cveća u Požarevacu radimo na svim lokacijama kako na kućnu adresu tako i na adresu kompanija.

Dostava je besplatna a diskrecija je zagarantovana uvek ukoliko vi ne tražite drugačije.

Dostava venaca u Požarevac

poezija

Naša specijalna usluga u najtežim trenutcima je isporuka cveća na groblja i sprovode.

U ponudi imamo prelepe vence ili grobne aranžmane te krstovi od svežih ruža.

U najtežim trenutcima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i saučešće. Naša usluga dostave venaca i grobnih aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Požarevcu i Srbiji.Dostavit ćemo venac ili grobni aranžman na groblja u Požarevcu, kao i na bilo koje groblje u okolini  Šabca.

Vence dostavljamo pola sata prije sahrane na grobno mesto ili kapelu takođe možemo da odnesemo cveće na adresu pokojnika ukoliko vi tako želite.

Cvećara Požarevac – mesta dostave

Požarevac,Kostolac,Braća Vujović (nazvana po RadomiruVojislavu i Grguru),Bulevar,Burjan,Gornja Mala,Zabela,Čeda Vasović,Ljubičevo,Park,Radna Mala,Sopot,Ćeba,Čačalica,Vasa Pelagić,Bare,Batovac,Beranje,Bradarac,Bratinac,Brežane,Bubušinac,Drmno,Dragovac,Dubravica,Živica
,Kasidol,Klenovnik,Kličevac

Požarevac

Grad Požarevac je grad u Braničevskom okrugu u centralnoj Srbiji.Grad Požarevac je podeljen na dve gradske opštinePožarevac i Kostolac.

Požarevac je značajan administrativni, ekonomski i kulturni centar Srbije, nalazi se na osamdesetak kilometara jugoistočno od Beograda. Smešten je između tri reke: DunavaVelike Morave i Mlave i ispod brda Čačalica. Teritorija današnje opštine zahvata površinu od 491 kvadratnog kilometra, od čega čak 39.240 hektara (odnosno oko 80 % ukupne teritorije) čini obradivo zemljište. Ta zemlja predstavlja i jedno od najvrednijih bogatstava ovog kraja, plodnu stišku ravnicu i pomoravsko, podunavko i mlavsko priobalje. Sastoji se od 2 gradska (grad Požarevac i veliki energetski centar Kostolac) i 24 seoska naselja, u kojima živi oko 90.000 stanovnika.

Požarevac je, kako privredni i kulturni, tako i administrativni centar i sedište Braničevskog okruga, od velikog značaja za ceo region. Braničevski okrug pored Požarevca obuhvata i opštine Veliko GradišteGolubacŽabariŽagubicaKučevoMalo Crniće i Petrovac.

Korisni linkovi

error: Content is protected !!